Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Partnerek

Megbízható bolt

Olcsóbbat.huOlcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell

Webshop, webáruházak - wyw.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Karnauba viasz Ph.Eur

Karnauba viasz Ph.Eur

Cikkszám: g-0005
Kiszerelés: 40 g

Más néven brazil viasz. Gyógyszerkönyvi tisztaságú. Brazíliában honos karnauba pálma leveléből kinyert természetes viasz. Nagyon kemény, stabilitást és tömörséget kölcsönöz a kozmetikai készítményeknek, segít a bőrnek a nedvesség megőrzésében.

Az ár 40 grammra vonatkozik.

574 Ft
(14 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!

További információk a termékről:

Adatok:

INCI: Copernicia cerifera (carnauba) wax / Brazilviasz Ph.Eur. 8.0
CAS: 8015-86-9
EINECS: 232-399-4

  Földrajzi eredet:

A karnauba pálma Brazília északkeleti részén őshonos.

viasz  Megjelenés:

Kemény, sárgásbarna lemezkék formájában fordul elő.

  Előállítása:

Előállítása során a karnauba pálma leveleit összegyűjtik, erős mechanikai behatásokkal fellazítják a viaszt, majd a folyamat végén a megtisztítják a viaszt.

Összetétele:

Főleg zsírsavak észterei alkotják (80-85%), de található benne különféle zsíralkoholok (10-15%), savak (3-6%) és szénhidrogének (1-3%). A karnauba viaszra jellemző, hogy körülbelül 20%-ban tartalmaz észterezett zsírsav-diolokat, hidroxilált zsírsavakat (kb. 6%), és fahéjsavat (kb. 10%).

Felhasználási területe:

Számos gyógyszerben, kozmetikumban (szájfény, rúzs, szemceruza, alapozó, naptej) megtalálható. Felhasználják még autófestékekben, cipőfényesítő készítményekben, fényes, csillogó megjelenésű édességekben (rágógumik, nyalókák felülete), bútorápolókban, gyakran a méhviasszal együtt. Élelmiszerek esetén csomósodást gátló, valamint hordozóanyagként alkalmazzák E903 néven. Számos cukrászipari termékben, édességben, valamint sok pékáruban is megtalálható.

Ismert hatás :

Finom vékony réteget képez a bőrön, védőgátként működik. Stabilitást és tömörséget kölcsönöz a kozmetikai készítményeknek, segít a bőrnek a nedvesség megőrzésében. A karnauba viasszal kezelt felületek fényes csillogást kapnak.

Tárolása:

Hűvös helyen, nedvességtől és közvetlen fénytől védve tároljuk.

Kapcsolódó termékek:


Cikkszám: g-0015
492 Ft
(5 Ft / g)
RészletekKosárba

Cikkszám: g-0014
1 743 Ft
(17 Ft / g)
Részletek

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.