Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Argán olaj hidegensajtolt 100 ml

Argán olaj hidegensajtolt 100 ml

Cikkszám: f-0007
Kiszerelés: 100 ml

Argán olaj - Az argánfa termésének magvából hidegen sajtolják. Természetes regeneráló, öregedésgátló hatású. Bőrfeszesítő, ekcéma elleni kozmetikumok alapanyaga. Kiváló körömre, sebgyógyításra, száraz hajra.

Hűségpont (vásárlás után): 17

3 403 Ft
(34 Ft / ml)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron

További információk a termékről:

 Azonosítás:

INCI: Argania spinosa kernel oil
CAS: 223747-87-3
EINECS: 273-313-5

  Előállítása:

NATÚR ARGÁN OLAJ

Az argán olajból két fajtát találhatsz nálunk. Az egyik a finomított, amit úgy készítenek hogy a marokkói argánfa diójából sajtolással előállítják elő, majd ezt mechanikusan szűrik, tisztítják és dezodorálják. A finomítással az olaj nem változik meg, csak az illat- és színanyagokat távolítják el belőle, hogy a kozmetikai termék előállításánál ne színezze el, illetve az illatával ne változtassa meg a készülő termék végső, tervezett illatát vagy illatmentességét. A másik pedig - amit éppen olvasol - a hidegen sajtolt argán olaj, amelyet nem dezodorálnak, így megtartja eredeti sárgás színét és jellegzetes illatát. 

Melyiket válaszd?

Önmagában alkalmazva a natúr, finomítatlan argán olajat ajánljuk kellemes illatával és sárgás színével. A kozmetikai termék előállításához előnyösebb a dezodorált, finomított változat. Természetesen mindkettő igénybe vehető bármely célra, a minősége és tisztasága kozmetikai alapanyagnak megfelelő.

  Összetétele:

Nagy mennyiségben olajsavat, linolsavat, ezenkívül rengeteg E vitamint, karotinoidokat, polifenolt tartalmaz, melyek erős antioxidánsok.

  Felhasználása és hatása:

Az argán olaj elsősorban hajápoló tulajdonságáról ismert, de a bőrre és a körmeinkre gyakorolt pozitív élettani hatása is kiemelkedő.

  • Önmagában alkalmazva hajápolásnál, a hajvégek töredezettségét szünteti meg, erősíti a hajszálakat és segíti a regenerálódásukat. Hajmosás előtt egyszerűen dörzsöljük be a haj végét, de keverhetünk hozzá egyéb hajápolásra alkalmas olajat is, mint például ricinus olajat. A két olaj keverékéből kiváló hajpakolást tudunk készíteni, ami nem csak a haj seprűsségét szünteti meg, de még a növekedését is elősegíti.
  • Nagyszerűen alkalmazhatjuk a fenti keveréket szempilláink kezeléséhez is. A ricinussal a szempilláink hosszabbak, erősebbek lesznek, az argán olaj pedig segíti a növekedést és megakadályozza a vízhiányos állapot kialakulását.
  • Ideális (samponkézkrémarckrémhajápolóhajbalzsamszilárd sampon) kozmetikai termékek előállításához is.
  • Elöregedett, száraz vagy vízhiányos bőrre hígítás nélkül felvihető. Késlelteti a bőr öregedését. Frissíti, hidratálja, rugalmassá teszi a bőrt, erősíti a hajhagymákat, helyreállítja a haj szerkezetének minőségét.
  • Csökkenti a narancsbőr, a pikkelysömör, ekcéma tüneteit.
  • Megvédi a bőrt a káros UV sugárzástól, tágítja a bőr pórusait, nem zárja azokat. Hosszabb távú alkalmazásával az arcon látható rosacea és pigmentfoltok erősségét is enyhíti.
  • Az argán olaj kiváló vitaminforrás. Sejtszinten véd a káros szabad gyökök ellen.
  • Az argán olaj helyileg is alkalmazható a napégette és heges bőrfelületek intenzív ápolására. Megtalálható benne többek között az E-vitamin, továbbá sokkal frissebb és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

  Adagolás: 0,5-100%

  • Folyékony szappanalapba: 0,5%
  • Krémekben: kb. 20%-ig
  • Arctisztító olajként: 100%

  Tárolása:

Az argán olajat tárolhatjuk szobahőmérsékleten, lehetőleg 25°C alatt, nedvességtől és közvetlen napfénytől védve.

 

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.