Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
493 Ft
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ceralan

Ceralan

Cikkszám: 3-0001
Kiszerelés: 20 g

A ceralan egy méhviasz-származék, mely elősegíti a vele készült kozmetikumok géles állagának elérését. Növeli a termékek konzisztenciáját, emulgeál. Stabilitása és oldhatósága hasonló a méhviaszéhoz.

Vásárlói vélemények:
5
1 vélemény »

Hűségpont (vásárlás után): 2

493 Ft
(25 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron

További információk a termékről:

 AZONOSÍTÁS

INCI:  Polyglyceryl-3 Beeswax
CAS: 136097-93-3
EINECS: 232-383-7


Olvadáspontja: 63-73 C°
Sav érték: <2
Használata: az olajfázissal együtt melegítendő (nem hőérzékeny).
Nem vegán termék.

A ceralan méhviasz származék, amely a szabad zsírsavakat polyglyceryn-észterré alakítja át, ezért kiváló összetevője a gél állagú kozmetikumoknak. Egy különleges, nemionos emulgeáló összetevőről van szó, amely javít a kozmetikumok konzisztenciáján. A vele készült termékek selymes érzetet kölcsönöznek, ezáltal szatén finomságúvá varázsolva a bőrt. A ceralan felhasználható a kozmetikai termékek stabilitásának javítására, megakadályozza a kristályosodást, olajok kiválását és segíti a poros összetevők egyenletes eloszlását. Alkalmas vízmentes kozmetikumok készítésére is, rendkívül stabil és sima géleket eredményez az olajokkal való használata. Ugyanakkor hidrofil alapanyag lévén könnyedén be lehet építeni víz alapú krémek receptjeibe. Az emulziókban a ceralan stabilizátorként és sűrítőanyagként is jól megállja a helyét. Legkedveltebb tulajdonsága mégis az, hogy segít a szüredék megakadályozásában, ez vízmentes készítményeknél szinte elengedhetetlen (pl.: ajakbalzsam, dezodor).

 FELHASZNÁLÁS

Ajakápolók, dezodorok, és napozótermékek előállításához.

- Ajakbalzsam/rúzs: 1-20%
- Oleogél: 1-5%
- Emulzió: 0,1-2%

Készíthető vele:

- gél
- testbalzsam
- krém
- ajakbalzsam, rúzs
- dezodor
- szérum
- érzékeny bőrre való kozmetikum
- napvédő
- napozás utáni bőrápoló készítmény
- parfüm

Felhasználási javaslatot, receptet a Humanity Tudástárban találsz  (szemkörnyék ápoló oleo-gél, sarokápoló balzsamegyszerű krémdezodor)

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

További kérdések/vélemények:

Hegedüs Gabriella:
Még valami- Orvosi zsálya illóolaj, Muskotályzsálya illó, Bergamott illó, és popsitörlő kendő ami olyan mint a bolti és lehetne belőle a kímélő mosóalappal házit készíteni. Az illók elég fontosak nálam deó összetevők.
2017.09.26. 21:55
Hegedüs Gabriella:
Üdv. Válaszotok köszönöm.
A CaCo3 porból habzó fogkrémet készítek. A Vital Trendnél van de csak ezt nem venném onnan, inkább tőletek mivel mindent nálatok vásárolok és eddig mindent beszereztetek ami ötletem volt.
Köszönöm:-):-):-)
2017.09.26. 21:35
Humanity Áruház:
Kedves Gabriella!
Felvetem a Kalcium karbonát por ötletét. Ha lenne, mit készítene belőle?
Vízmentes készítmények esetében nem szükséges segéd emulgeáló a ceralan mellé. A Humanity Tudástárba folyamatosan kerülnek feltöltésre a receptek, érdemes ott is körülnézni.
2017.09.26. 08:44
Hegedüs Gabriella:
Önmagában emulgeálhatunk vele? Nem kell egyéb emulgens? Segéd pl. Cetyl? Esetleg lenne mellé receptetetek erre-arra?:-)
2017.09.22. 13:18
Hegedüs Gabriella:
Köszönöm, így már világos. Kalcium karbonát port is vennék tőletek ha lenne jó áron. Ezzel is tovább bővülne amúgy is szépen gyarapodó termékskálátok.
2017.09.22. 13:14
Humanity Áruház:
Kedves Gabriella!
Köszönjük szépen, hogy felhívta a figyelmünket az elírásra.
A lenti leírásban szerepel jól: "Alkalmas vízmentes kozmetikumok készítésére is".
Ha csak olajból készült kozmetikumot szeretne csinálni (pl.: télire), ezzel az összetevővel kellemes állagúvá teheti az olajkeveréket. Tehát mindkettőhöz használható.
Még egyszer köszönjük szépen, hogy szólt.
2017.09.21. 16:08
Bori Szilia:
Csak én nem látom a választ a fenti kérdésre?
2017.09.21. 15:53
Hegedüs Gabriella:
Üdv.
Szeretném azt kérdezni, hogy a Ceralan leírásánál ezt írjátok- Csak vízmentes készítmények előállításához alkalmazható! Majd lejjebb ezt- Könnyedén be lehet építeni víz alapú krémek receptjeibe. Tehát mi az igazság?
Köszönöm válaszotok.
2017.09.20. 18:14

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.