Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Partnerek

Megbízható bolt

Olcsóbbat.huOlcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell

Webshop, webáruházak - wyw.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Coco glucoside / hidratáló tenzid

Coco glucoside / hidratáló tenzid

Cikkszám: t-0001
Kiszerelés: 200 g

A coco glucoside, vagy más néven hidratáló tenzid. 100%-ban növényi eredetű, környezetbarát nem-ionos felületaktív habképző anyag, kondicionáló és emulgeálószer. Segít növelni a kozmetikai készítmények habosodási képességét.

Az ár a 200 grammos termékre vonatkozik

ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkező alapanyag

Hűségpont (vásárlás után): 4

831 Ft
(4 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron

További információk a termékről:

 Adatok

INCI: Coco glucoside

CAS:141464-42-8

 Jellemzők

coco glucoside a kókuszolaj és a gyümölcscukor reakciójával keletkező vegyület; a cukor tenzid olyan emulgeátor, amely a vizes fázisokban a cukor részével, az olajos fázisban pedig zsírsav farkinciójával oldódik.

coco glucoside 100 %-ban növényi eredetű környezet és bőrbarát nem -ionos felületaktív habképző anyag. Színe a borostyánra emlékeztet szaga jellegzetes, de nem kellemetlen, viszkózus folyadék. Biológiai úton a környezetben könnyen és teljesen lebomlik. Lauryl és Laureth-szulfatoktól, parabénektől, formaldehidtől és dietanol- amidtól mentes.

A hab stabilitásának romlása nélkül kombinálható más felületaktív anyagokkal. A coco glucoside kompatibilis minden bőrtípussal, különösen érzékeny bőrűeknek és babáknak ajánlott.

  • adagolás: 2-7 %
  • pH: 11,5-12,5
  • mosóaktív hányad: 52
  • 100%-ban megújuló növényi eredetű összetevőkből áll
  • fenntartja a bőr pH egyensúlyát a kiszáradás legkisebb jele nélkül
  • biológiailag könnyen lebomlik
  • környezetbarát
  • jól habzik
  • etilán-oxid mentes

 Felhasználás

Növeli a kozmetikai készítmények habosodási képességét. A coco glucosiddel képződő hab, finom és különösen stabil, ami kedvező a habfürdők és tusfürdők készítése során. A coco glucoside nagyon gyengéd, nem szárítja a bőrt, ami miatt kiváló választás akár babák részére is. Fontos azoknál a hajápoló termékeknél, amelyeknél elvárás, hogy simává varázsolják a haj szerkezetét és növeljék a kezelhetőséget. Kíméletesen tisztítja a szennyeződéstől a bőrt és a hajat.

  • sampon
  • folyékony szappan
  • érzékeny bőrre, vagy gyerekeknek készített tisztálkodási szerek
  • borotvahab
  • fürdőolaj
  • törlőkendő
  • hajformázó
  • tisztítószer
  • kondicionáló
  • hajfesték
  • szappanok, habfürdő, tusfürdő
  • hidratáló készítmények

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.