Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Glicerin növényi 99,5%-os, Ph.Eur 200 ml

Glicerin növényi 99,5%-os, Ph.Eur 200 ml

Cikkszám: f-0024
Kiszerelés: 200 ml

Növényi glicerin Ph. Eur 8., gyógyszerkönyvi tisztaságú, 200 ml. Kozmetikumokban és a háztartásban is használatos. Hidratál, vizes alapú emulziók, krémek, szappanok alapanyaga lehet.

Hűségpont (vásárlás után): 3

662 Ft
(3 Ft / ml)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron

További információk a termékről:

 ADATOK:

INCI: Glycerin
CAS: 56-81-5
EINECS: 200-289-5

Színtelen, szagtalan, viszkózus anyag, íze édeskés. Magas a fajsúlya, 1 liter súlya kb. 1250 gramm.

A glicerin a szappankészítés során a növényi olajból történő kivonással, valamint biodízel gyártása során keletkezik melléktermékként nagy mennyiségben. A gyógyszerkönyvi tisztaságú glicerin minimális vizet 0,1-0,2% és 0 % hamut tartalmaz.

 AJÁNLOTT ADAGOLÁS:

Kozmetikumokban max. 5-10%-ban használjuk, mert nedvességmegkötő hatása révén a bőrt belülről száríthatja ha túladagoljuk. Önmagában nem alkalmazható, csak vizet tartalmazó készítményekben!

 FELHASZNÁLÁSA:

Felhasználása széles körben lehetséges, nem csak kozmetikumokban használják, az élelmiszeripar is előszeretettel alkalmazza. Íze édeskés, színtelen, szagtalan, sűrűn folyó folyadék. Megtalálható többek között a fogkrémekben, szájvizekben is. Vízben és alkoholban oldódik. Könnyű vele dolgozni, nem hőérzékeny.

Kozmetikumokban a megfelelő mennyiségben adagolva kiválóan hidratálja a bőrt (max. 5-10%). A levegőben lévő vízmolekulákat is magához vonzza magas páratartalom esetén, így biztosítja a bőr nedvességének megőrzését.

Készíthetsz magad is hidratáló tonikot, van is hozzá egy nagyon epres receptünk.

Füstgépekben és elekromos cigarettákban is használható.

További receptek a felhasználáshoz a Humanity Tudástárban, illetve a különböző kiszereléseknél található.

Webáruházunkban  4 féle kiszerelésben kapható: 50 ml, 200 ml, 1 liter, 5 liter

 

  TÁROLÁS:

Tároljuk hűvös helyen, légmentesen lezárt edényben.

Kapcsolódó termékek:

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.