Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Glyceryl Glucoside

Glyceryl Glucoside

Cikkszám: 4-0013
Kiszerelés: 10 gramm

A Glyceryl Glucoside a glycerol és a glucoside molekulák egyesüléséből jött létre, egy új GMO és TSE/BSE mentes hidratáló összetevő. Stabilitásából fakadóan multifunkcionális és alacsony reakcióképességű, a bőr- és hajápolási termékek széles körében alkalmazható. Segít fenntartani a bőr hidratáltságát és javítja a barrier funkciót. Ez az összetevő többek között a Nivea és Eucerin termékekben is megtalálható. 

Hűségpont (vásárlás után): 14

2 705 Ft
(271 Ft / gramm)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron

További információk a termékről:

 ADATOK:

INCI: Glyceryl Glucoside

Kémiai név: 2-O-α-D-Glucopyranosyl glycerol

CAS szám: 22160-26-5

EINECS szám: 309-496-6

Kémiai formula: C9H18O8

Molekuláris tömeg: 252.24

Glükóz és glicerin természetes reakciójából keletkező növényi eredetű összetevő, mely a CosIng hivatalos funkció besorolása szerint segít a bőrben tartani a nedvességet, valamint bőrkondícionáló hatással is bír. Ez az összetevő ösztönző hatással van az emberi bőrsejtekben található Aquaporin 3 (AQP3) termelésre, melyek a bőrsejtek közti víz és glicerol szállításában játszanak szerepet, ezáltal erősítik a bőr természetes védekezési mechanizmusát. Egyúttal segít a bőr hidratáltságának a megőrzésében is. Ezzel az összetevővel elsősorban Nivea és Eucerin termékekben találkozhatunk.

 MEGJELENÉSE:

Színe: enyhén sárgás.

Állaga: folyadék.

Oldhatósága: kiválóan oldódik vízben.

pH (2% vízben) : 4.5-6.5

TULAJDONSÁGAI:

  • 100% biztonságos.
  • Nem irritálja a bőrt.
  • Nem allergén.
  • Tartósítószer mentes.
  • GMO mentes.
  • TSE/BSE mentes.

 HATÁSAI LEHETNEK:

-  Újjáélesztheti az elöregedett sejteket.
-  Növelheti az öregedő bőrsejtek metabolikus aktivitását (anyagcsere, energiatermelés).
-  Serkentheti a sejtek vitalitását.
-  Antioxidáns enzimek termelésére ösztönözheti a sejteket.
-  Elindíthatja a sejtekben az ATP szintézist (az adenozin-trifoszfát /ATP/ molekula az élő sejtek legfontosabb energiaforrása).
-  Javíthatja a bőr rugalmasságát, simaságát.
-  Csökkentheti a bőr megvastagodását, pirosságát.
-  Nyugtatja a leégett bőrfelületet.
-  Mérsékelheti a napégés okozta károkat.
-  Segíthet fenntartani a bőr hidratáltságát.

 ALKALMAZHATÓ:

  • hajápolási termékekhez
  • babaápolási termékekhez
  • bőrápolási termékekhez
  • szájápolási termékekhez
  • napvédelemhez
  • sminktermékekhez
  • alkalmazható rendkívül érzékeny, allergiás bőrre
  • arckrémekbe
  • testápolókba

 ADAGOLÁSA: 0.5-2.0%

Közvetlen az emulgeálás előtt, a víz fázisba lehet adagolni.

Hideg és meleg vízben is oldódik 60°C alatt.

3-11 közötti pH tartományban lehet alkalmazni. 

Recept hamarosan elérhető lesz a Tudástárban!

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.
Pattanások és korpa ellen természetes összetevőkkel?Próbáld ki most, 1 Ft - ért! Limitált ajánlat !
Popup