Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Partnerek

Megbízható bolt

Olcsóbbat.huOlcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell

Webshop, webáruházak - wyw.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Habzó kókusz tenzid / cocoamine-oxide 500 gramm

Habzó kókusz tenzid / cocoamine-oxide 500 gramm

Cikkszám: t-0008
Kiszerelés: 500 g

Habos fürdőkozmetikumok, hajápoló készítmények kellemes növényi felületaktív alkotóeleme.

Vásárlói vélemények:
5
1 vélemény »

Hűségpont (vásárlás után): 6

1 239 Ft
(2 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Nincs raktáron

Készlet értesítő

A termék jelenleg nincs raktáron, ezért nem rendelhető. Adja meg e-mail címét és értesítést küldünk amikor a termék ismét rendelhetővé válilk.

Sikeres feliratkozás

A megerősítéshez kattintson az e-mailben kapott hivatkozásra.

További információk a termékről:

CAS: 1643-20-5

Einecs nr: 216-700-6

INCI: Cocamin oxide

Aktív anyag tartalom: 29-32 %

pH 10 % oldat: 6.0 - 8.5

Jellemzői:

  • felületaktív anyag
  • samponokban használják legkőképp
  • kiváló habképző és habzásálló
  • antisztatikus és lágyító hatással bír
  • sűrítő anyagként is használják Nátrium-hipoklorit alapú háztartási fehérítőkben

Keverhető: Szinte az összes anionos és nem ionos felületaktív anyagokkal

Használható samponba, habfürdőbe, tusfürdőbe, folyékony szappanba, egyszóval mindenbe, amitől azt várjuk, hogy habozzon. Tisztítószerként, felületaktív anyagként is megállja helyét, hiszen segít a szennyeződést fellazítani, majd magához köti, ezáltal könnyűvé varázsolva a leöblítését. Jól használható nedvesítőszerként, emulgeálószerként, valamint viszkozitást szabályzóként. Samponba kiváló, továbbá antisztatikus hatása miatt megakadályozza a hajszálak elektromos töltődését.

Kapcsolódó termékek:

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.