Himalája só rózsaszín 1 kg finomszemcsés
Himalája só, rózsaszín, 1 kg - natúr, természetes, egészséges, a legtisztább sófajta, gazdag ásványi anyagokban.
Főzésre, sütésre alkalmas, fürdőkbe is beleteszik. Jót tesz a vérnyomásnak, segíthet a fogínyvérzésnél, fogínygyulladásnál. Oldja az ízületi lerakódásokat, vesekövet, fogkövet.
Minőségét megőrzi: korlátlan ideig
(a kép illusztráció)
Hűségpont (vásárlás után): 5
FELHASZNÁLÁS:
Főzésre, sütésre kiválóan alkalmas, mivel egészségesebbé teszi az ételt. Sólámpák, sótéglák formájában is be lehet szerezni, ami nem csak kiváló dekorációs elem, hanem kifejezetten egészséges is. Fürdőkbe is beleteszik, hogy abban feloldódva fejtse ki a gyógyhatását, hiszen gyulladáscsökkentő, vérkeringés serkentő hatású.
- Sütéshez, főzéshez.
- Áztató fürdőzéshez (kádfürdő, lábfürdő).
- Inhaláláshoz légúti panaszok esetén. Sóoldatként torokfájás, allergiás-náthás időszakokban (gargalizálva). Azonban nem helyettesíti a megfelelő orvosi kezelést!
- Készíthető belőle sópárna, amely remekül fertőtleníti a levegőt alvás közben is (különböző gyógynövényekkel kombinálható).
HATÁS:
A magas vérnyomást leviheti, az alacsonyt pedig emelheti. Helyreállítja a szervezet egészséges PH értékét, segíthet a fogínyvérzésnél, fogínygyulladásnál. Oldja az ízületi lerakódásokat, vesekövet, fogkövet. Természetes úton állítja helyre a szervezet elektrolit-háztartását.
SZÁRMAZÁS:
Termékünk Pakisztánból származik. A himalája sót (más szóval Halite, kősó) Khewra sóbányáiban bányásszák. Ez a bánya Pakisztán területén található, 300 kilométerre a Himalájától.
MEGJELENÉS:
Gyakran pirosas vagy rózsaszínű, egyes kristályok pedig áttetszőek vagy fehérek.
ELŐÁLLÍTÁS:
A 250 millió évvel ezelőtti tengerekben lévő só. A hegyek mélyén nagy nyomás alatt, a környezeti szennyeződéstől mentesen keletkezett.
ÖSSZETÉTEL:
Kikristályosodott kőzetekből áll. 98%-ban tartalmaz nátrium-kloridot, a maradék 2% egyéb ásványi anyagokból épül fel.
TÁROLÁS:
Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.