Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ligetszépe olaj hidegensajtolt 100 ml

Ligetszépe olaj hidegensajtolt 100 ml

Cikkszám: f-0043
Kiszerelés: 100 ml

A ligetszépe magjaiból hidegsajtolással előállított természetes növényi olaj. Száraz, hámló, problémás bőrre, ekcémára a népi gyógyászatból ismert pozitív hatással bír.

Telített zsírsavat, E-vitamint tartalmaz. Száraz, hámló, problémás bőrre, ekcémára kiváló.

Hűségpont (vásárlás után): 13

2 651 Ft
(27 Ft / ml)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron

További információk a termékről:

 AZONOSÍTÁS:

INCI: Oenothera Biennis (Evening Primerose) Oil
CAS: 90028-66-3
EINECS: 289-859-2

Ligetszépe  SZÁRMAZÁS:

Magyarországon termett és itt is sajtolták.

A parlagi ligetszépe egy kis sárga vadvirág, ami valószínűleg Dél-Amerikából került északabbra, Kanada keleti partvidékére. Már az indiánok körében is népszerű volt.

  MEGJELENÉS:

Sárgás-zöldes színű jellegzetes illatú termeszetes növényi olaj.

 Ajánlott adagolás:

  • Folyékony szappanalapba: 0,5%
  • Krémekbe: 20%-ig
  • Arc- és testápoló olajként: 100%

  ELŐÁLLÍTÁS:

A parlagi ligetszépe növény fekete magjából sajtolással készült olaj.

  ÖSSZETÉTEL:

Az olajban két fontos telítetlen zsírsav található: a linolsav (esszenciális zsírsav, az olaj mintegy 72%-a) és a gamma-linolénsav (mely az olaj közel 9%-át teszi ki).

  FELHASZNÁLÁS:

Test- és arcápoló krémekbe keverve, vagy vizes kézzel töményen a bőrbe masszírozva rendkívül hamar beszívódik, bőrünk bársonyosan selymes és friss lesz a használata után. Antiallergén, bármely bőrtípusra alkalmazható. Más olajokkal keverve különböző bőrproblémák esetén erősíthetjük hatását. Ilyenek például a mandula-, jojoba-, körömvirág-, makadámiadió-, vagy akár a sárgabarackmag olaj is. Kozmetikai felhasználásra.

A Humanity tudástárban találhatsz ötleteket a felhasználásra, többek között a pikkelysömörre való testápolót, vagy napozás utáni olajkeverék receptjét.

Webáruházunkban 2 féle kiszerelésben kapható: 30ml, 100ml

  HATÁS:

A népi gyógyászatban régóta alkalmazzák. Kozmetikumokban bőrfiatalító, gyulladásgátló hatású, krémekbe keverve és önmagában alkalmazva bőrpuhító (emolliens), bőrfrissítő hatású. Kiváló antioxidáns forrás, így ráncok ellen is hatékony összetevő anti-aging krémekben. 

  TÁROLÁS:

Célszerű megbontás után hűtőszekrényben, nedvességtől és fénytől védve, az eredeti csomagolásban tárolni. Ajánlott a felbontástól 6 hónap alatt felhasználni.

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.