Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Partnerek

Megbízható bolt

Olcsóbbat.huOlcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell

Webshop, webáruházak - wyw.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Nátrium laktát

Nátrium laktát

Cikkszám: 11-0015
Kiszerelés: 100 ml, 250 ml és 1000 ml

A Nátrium-laktát egy természetes eredetű folyékony só, kivételes tulajdonságú bőrápoló anyag. 100 ml-es

Vásárlói vélemények:
5
1 vélemény »

345 Ft
(3 Ft / ml,)
A választott opciók feláraival növelt ár!

További információk a termékről:

Azonosítás:

INCI: Sodium Lactate
CAS: 867-56-1
EINECS: 212-762-3

60%-os koncentrációjú oldat, melynek a pH-értéke 20%-os hígításban: 6,5-7,5

Sűrűség: kb. 1,3 (100 ml = 130 gr)

Nátrium-laktát Származás:

Termékünk az Európai Unióból származik.

Megjelenés:

Egy természetes eredetű folyékony só: színtelen, tiszta folyadék.

Előállítás:

A kukorica és a cukorrépa természetes erjesztésével készül.

Összetétel:

Nincs semmi köze a laktózokhoz, tejérzékenységgel küzdők is nyugodtan használhatják.

Felhasználás:

Alapanyag kozmetikumokhoz és tisztítószerekhez, élelmiszerekhez.

Natúr kozmetikai termékekben, krémekben, kencékben a termék ph értékének a szabályozásához is alkalmazhatjuk. Kozmetikumokban használhatjuk tartósítószerként, mert gátolja a gombák, baktériumok szaporodását. Nátrium laktát segítségével keményebb, eltarthatóbb, krémesebb habot adó szappant kaphatunk.

Általános adagolása: 0,5% - 4%.

Szappanban történő felhasználáshoz: 1 teáskanál 1 kg zsíradékhoz. A nátrium laktátot a lúgoldathoz keverjük, mielőtt hozzáöntjük a zsírfázishoz.

Hatás:

A bőr természetes hidratáló faktorának kialakulását segíti.

Tárolás:

Hűvös, fagymentes helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Mentés

Kapcsolódó termékek:


Cikkszám: add-0057
434 Ft
(4 Ft / g)
RészletekKosárba

Cikkszám: t-0035
250 Ft
(3 Ft / g)
RészletekKosárba

Cikkszám: f-0044
1 018 Ft
(10 Ft / ml)
RészletekKosárba

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

További kérdések/vélemények:

Dombóvári Adrienn:
Kedves Ági,

Aggodalomra semmi ok. Semmi rosszat nem tettél. A bőrre a laktát teljesen ártalmatlan. Akár a lúgba teszed akár a "kész szappanba"teszed. A laktát nem szappanosodik el, nem alakul át így szinte majdnem mindegy mikor teszed a szappanba
A laktáttól lassabban szilárdul a szappan ez melegeljárásnál kedvező ahol rövidebb idő áll rendelkezésre a formázásra. Meg fog szilárdulni és csodás habja lesz.:)

Üdv:

Adrienn
2016.11.08. 09:21
Ági:
Sziasztok!

Nekem sikerült kicsit elrontani a dolgot. A nátrium-laktátot is a szappanosodás után tettem bele, mint az illóolajat és a színezéket. Azt észre vettem, hogy nem melegedett annyira és puhább is maradt 24 óra után, de szerintetek lesz-e bármi káros hatása a bőrre, hogy nem a vízzel és a lúggal kevertem el?
Köszi a segítséget.

Ági
2016.11.07. 20:41
Dombóvári Adrienn:
Kedves Mónika,

Előre láthatólag 2014.09.16-án érkezik a 17-i csomagokban már benne lehet :)

Adrienn
2014.09.11. 14:26
Mónika:
Mikor lesz rendelhető?
2014.09.11. 14:16

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.