- Árverés
- Újdonságok
- Akciós termékek
- Csomagajánlatunk
- Étrendkiegészítők, vitaminok
- Élelmiszerek
- Emulgeátorok
- Gélképző, tartósító
- Gyertyákhoz
- Ingyenes minták és lejáró termékek
- Lakás parfüm
- Melt & Pour alapok, krémek, fürdőkozmetikum alapok
- Mica és csillámporok
- Nagy kiszerelésű kedvező árú termékek
- Növényi gyanták, viasz
- Növényi szárítmányok
- Parajdi és só termékek
- Szappan készítéshez alapanyag, eszközök
- Szilikon formák
- Színezékek, pigmentek, agyagok, iszapok
- Tenzidek
- Üvegek, flakonok, tégelyek, eszközök
- Vitaminok, hatóanyagok
- |Vaj, olaj, zsír
- Virágvízek és Aromás kivonatok
- 100 % tisztaságú természetes illóolajok
- 100% - os Illatolajok, szappanhoz, kozmetikumhoz
- Zeni alapok
- Könyvek
- Mosószóda, mosás, tisztítás, folteltávolítás
- Zöldlomb, Öko tisztítószer család
- Humanity Bazár
NatureWax C-3 (pehely) 1 kg
A NatureWax C-3 100%-ban szójababviasz, melyet a leghíresebb észak-amerikai és európai gyertyagyártók használnak üveges gyertyákhoz.
A viasz krémes fehér színű, tiszta égésű.
Jó a hideg és meleg illat visszaadása.
Hűségpont (vásárlás után): 20
További információk a termékről:
Lágysága miatt a C-3 alkalmas pamut és fa kanócú gyertyákhoz is .
Használata javasolt pamut és lenvászon, fa kanócokhoz.
A 9 cm-nél nagyobb égési átmérőjű gyertyákhoz két kanóc ajánlott.
Felhasználása: leginkább illatos gyertyákhoz üvegesben, illatolajokhoz (7-8%) vagy illóolajokhoz (viaszban 6%-ig), vagy masszázsgyertyákhoz használható.
Megjelenése: pehely / pikkely
Olvadáspont: + 45 ° C.
Maximális melegítési hőmérséklet: +71,1 – 93,3 ° C.
A viasz optimális illatanyagtartalma: 6 százalék, legfeljebb 7-8 százalék.
Javasolt öntési hőmérséklet – + 48,9 ° C – + 73,8 ° C.
Kötési tulajdonságok: megszilárdulva enyhén zsugorodik, jó tapadás érhető el az edény falához, ha a tartályokat tisztítás előtt felmelegítjük és lassan hagyjuk dermedni. A gyertyákat gyújtás előtt legalább 12 órán keresztül pihenni kell hagyni.
Tárolás: + 18 °C és + 29 °C közötti hőmérséklet. Óvni kell a szélsőséges körülményektől, pl.> + 32 °C hőtől és <+ 5 °C hőmérséklettől.
Nem élelmiszer!