Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Partnerek

Megbízható bolt

Olcsóbbat.huOlcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell

Webshop, webáruházak - wyw.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Plantaren / Decyl Glucoside - Hab tenzid

Plantaren / Decyl Glucoside - Hab tenzid

Cikkszám: t-0026
Kiszerelés: 200 g

Habtenzid 100 %-ban növényi alapú, enyhe, nem ionos felületaktív anyag. Kókuszolajból és cukorból készül. Sokféle bőr- és a hajápoló termékben megtalálható, beleértve arctisztítókat, samponokat. Jól habzik.

(a kép illusztráció)

Az ár 200 grammra vonatkozik.

713 Ft
(4 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!

További információk a termékről:

Plantaren / Decyl Glucoside /

INCI: Decyl Glucosyde
CAS: 68515-73-1

A decil glucoside, vagy más elnevezéssel élve habtenzid egy természetes, nem ionos felületaktív anyag. Ideális habzó és tisztító készítményekhez. Mint a coco glucoside, ezt is megújuló nyersanyagokból nyerik ki. Alapját képezi a növényi alapú zsíralkohol (kókusz c8-16) és a glukóz (kukoricakeményítő). Enyhe és kíméletes felületaktív anyag, nem szárítja a bőrt, alap összetevője a tisztálkodó szereknek.

A decil glucose-dal készült kozmetikumoknak nagyon stabil és finom a habja, ezért alkalmazása különösen ajánlott habfürdőkbe és tusfürdőkbe. Ha igazán tartós, nagyon habos tisztálkodószert szeretnél készíteni, kombináld Cocamidopropil-betainnal.

Főbb tulajdonságai jellemzői:

  • 100 %-ban megújuló, növényi eredetű nyersanyagból készül

  • tolerálja a magas elektrolit tartalmú készítményeket

  • kompatibilis más felületaktív anyagokkal

  • fenntartja a bőr pH egyensúlyát

  • nem szárítja a bőrt

  • biológiailag könnyen lebomló

  • környezetbarát

  • jól habzik

  • etilán-oxid mentes

  • 1,4-dioxidán mentes

  • nem-ionos felületaktív anyag

  • mosóaktív hányad 53

  • pH: 12

  • ajánlott adagolás: 2-30 %

Ajánlott felhasználási terület:

\"\"

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

További kérdések/vélemények:

Humanity Áruház:
Ugyan a kérdésre a Hölgyek megkapták a választ e-mail-ben, hátha segít másnak is.
Több recept is található a Tudástárban, sajnos linkelni nem tudok itt, de google keresőbe be kell ütni: Humanity Tudástár és az oldal keresőjébe pedig 'decyl glucoside'.
Adagolását tekintve a decyl 2-30 %, míg a coco 2-7% között mozog.
Alapvető különbség a kettő között, hogy a decyl glucoside \\\'önálló\\\' tenzidként is megállja a helyét, míg a coco glucoside \\\'kiegészítő\\\' tenzid, egyfajta szárnysegéd, segít megakadályozni a bőr kiszáradását.
Remélem tudtam segíteni. :)
2017.08.30. 14:46
Némethnè Király Julianna:
Szeretném megkérdezni hogy a Decyl glukoside és a Coco glukoside miben különbözik? Szeretnék készíteni sampont,habfurdot, mosó és mosogató szert. Melyikbe melyiket tegyem és milyen arányban? Pl 1literre vetítve ha megadnak az adagolast,es reszaranyosan majd kiszamolnam. Köszönöm a segítséget! Nagyon szeretem az aruhazukat,nhasznosnak talalom,tobbszor vásároltam önöktől. Üdvözletem
2016.10.31. 10:07
Szabó Ildikó:
Üdvözletem!
Szeretnék segítséget, illetve receptet kérni a decyl glukozzal készíthető samponhoz. Előre is köszönöm! Üdvözlettel: Szabó Ildikó
2014.12.08. 15:01

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.