Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rizsolaj - Rizskorpaolaj

Rizsolaj - Rizskorpaolaj

Cikkszám: f-0060
Kiszerelés: 30 ml

Öregedésgátló, antioxidáns hatású, gyors felszívódású olaj. Krémek kiváló alapanyaga.

Az ár 30 ml-re vonatkozik.

Hűségpont (vásárlás után): 2

366 Ft
(12 Ft / ml)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron

További információk a termékről:

  AZONOSÍTÁS

INCI: oryza sativa bran oil

  SZÁRMAZÁS

India

  ELŐÁLLÍTÁS

A rizsolajat melegen, sajtolással állítják elő a friss rizsszem héjából a "korpából", majd finomítják. A finomítás során szűréssel eltávolítják az olajból a rostokat és gőzöléssel szagtalanítják.

 Ajánlott adagolás:

  • Folyékony szappanalapba: 0,5%
  • Krémekbe: 20%-ig
  • Arctisztító olajként: 100% (vagy keverve más olajokkal)

  ÖSSZETÉTEL

A rizsolaj főbb összetevői: fitoszterolok, karotenoidok, oryzanol, ferulsav.

  MEGJELENÉS

Megjelenése: tiszta, sárgás színű, olajos folyadék, enyhén jellegzetes növényi illattal.

  HATÁS

Komplex öregedésgátló, kitűnő antioxidáns, bőrregeneráló.

Gyors felszívódású, száraz érzetet hagy, NEM komedogén.*

*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj képes ideiglenesen eltömíteni a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak comedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében.

Jellemző tulajdonságai

  • Antioxidáns
  • Lassítja a bőr öregedését, enyhén csökkenti az öregségi foltokat (ferulsav).
  • Csökkenti a szem karikásodását.
  • Serkenti a keringést, aktiválja a mikrokeringést.
  • Bőrszerkezetjavító hatású.
  • Védi a bőrt a környezet káros hatásaitól (szennyeződés, UV sugarak).
  • Jól felszívódik, nem hagy zsíros érzetet a bőrön.

Használata bármely bőrtipus esetén ajánlott. Nem irritáló, nem érzékenyítő hatású.

  TÁROLÁS

Oxidációval szemben ellenálló olajként szobahőmérsékleten tárolható, lehetőleg 25°C alatt. Közvetlen napsugárzástól és nedvességtől védve, az eredeti csomagolásban tárolandó.

Nem irritáló, nem érzékenyítő hatású.


Külsőleges használatra!

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.