Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Selyemprotein por 10 g
Selyemprotein por 10 g

Selyemprotein por 10 g

Cikkszám: add-0063
Kiszerelés: 10 g

Segíti a bőr nedvességtartalmának megőrzését, megakadájozza a kiszáradását. Zsíros bőrön alkalmazva felszívja a felesleges olajat. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik

Hűségpont (vásárlás után): 9

1 826 Ft
(183 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron

További információk a termékről:

INCI név: Silk (Serica)
CAS szám: 91079-16-2
EINECS szám: 293-402-2

A selyemlepkék selyemgubói maradékaiból kivonható anyag, amelyet gyakran használnak krémek és sminktermékek készítésére. A selyemgubók begyűjtése közben a rovaroknaknak nem esik bántódásuk.

A selymet a keleti területeken évezredek óta használják a bőr és a test ápolására. Az ókori kínai orvoslásban a nagyon gyengéd selymet a sebek gyógyításához és az érzékeny bőr ápolásához is használták.

Segíti a bőr nedvességtartalmának megőrzését, megakadájozza a kiszáradását. Kristályos szerkezének köszönhetően visszatükrözi a fényt, így belső ragyogást kölcsönözve a bőrnek. Ez a tulajdonsága segítséget nyújthat a napvédő készítményekben, ahol hasznos, hogy visszatükrözi az UV sugarakat.

A selyemprotein por 18 aminosavat tartalmaz, melyek a fehérje építőkövei és nélkülözhetetlenek a bőr egészsége szempontjából. Egyedülálló tulajdonságai miatt hidratálja a száraz bőrt, valamint zsíros bőrön alkalmazva felszívja a felesleges olajat. Azok se aggódjanak, akiknél gondot okoznak a pattanások, ugyanis antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, melyek nagyban segítenek a bőr pH szintjének kiegyensúlyozásában.

A selyemfehérje nagyban hasonlít az emberi bőr/haj/köröm fehérjéhez, így kiválóan alkalmazható bőrápolásra. Amfoter fehérjeként kompatibilis a kationos, anionos és nem ionos anyagokkal is. Erősen higroszkópos (a selyem saját súlyának sokszorosát is képes vízből megkötni), ideális hidratáló, ápoló alapanyag, amely optimális kondicionálást és megnövelt szilárdságot eredményez. A selyemfehérje ellentétes elektrosztatikus töltéssel rendelkezik, mint a bőr és ez a tulajdonsága hozzájárul, hogy a vele készült kozmetikumok tartósabban a helyükön maradjanak. Ez különösen fontos a dekorkozmetikumok esetében. (pl.: rúzs, szempilla spirál, szemhélypúder)

Ha szeretnél többet megtudni arról, milyen hatása van a selyemproteinnek, akkor kattints ide!

Fehérjetartalom: min. 81%

Oldhatósága

Nem oldható vízben vagy alkoholban. Lecitinnel valamint A és E vitaminnal kolloid oldatot képez.


Alkalmazás

  • bőrápoló nappali krémek
  • fürdő gélek
  • borotválkozási készítmények
  • folyékony szappanok
  • napozó készítmények
  • sminkek

Adagolás

  • Bőrápolási termékekben 1%
  • Hajápolási termékekben 0,2% - 0,5%
  • Smink termékekben 3% - 5%


Nem vegán termék.

Összefoglalva:

  • selymes bőr
  • ragyogó bőr
  • hidratálja a száraz bőrt
  • felszívja a zsíros bőrről a felesleges olajat
  • antibakteriális
  • gyulladáscsökkentő
  • nem tömíti el a pórusokat
  • antisztatikus

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.