Már csak ennyi idő van karácsonyig:

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Shea vaj natúr, finomítatlan 450 gramm

Shea vaj natúr, finomítatlan 450 gramm

Cikkszám: f-0069
Kiszerelés: 450 gramm

100%-ban természetes, adalékoktól mentes. Enyhítheti a ráncokat, a bőrirritációt, a pattanásokat, a pikkelysömör és az ekcéma tüneteit. Táplálja, puhává teszi, ápolja, regenerálja a bőrt, helyreállítja a rugalmasságát. Hidratáló, gyulladáscsökkentő, öregedéslassító, nyugtató krémek és szappanok hatékony alkotója.

Vásárlói vélemények:
5
3 vélemény »

Hűségpont (vásárlás után): 17

3 329 Ft
(7 Ft / gramm)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron

További információk a termékről:

  AZONOSÍTÁS

INCI név: Butyrospermum Parkii
CAS: 68424-60-2
ENIECS: 270-311-6

  SZÁRMAZÁS

A shea vaj a Közép-Afrikában élő karitéfa terméséből készül. A növény 20 éves korában hozza első nagy, szilvára emlékeztető, csonthéjas terméseit és akár 200 éven keresztül is terem. Afrikában a ligetes-fás szavannákon elterjedt növény, ahol hatalmas példányai élnek.

  MEGJELENÉS

A shea vaj szürkés-zöldes, sárgás-fehér színű, jellegzetes illatú, szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú, zsírszerű, nagytisztaságú kozmetikai alapanyag.

  ELŐÁLLÍTÁS

A shea vajat sajtolással nyerik a shea fa diójából.

  ÖSSZETÉTEL

A shea vaj természetes E-vitaminban és bétakarotinban gazdag. A természetes natúr sheavaj 5 fő zsírsavat tartalmaz: palmitinsav, sztearinsav, olajsav, linolsav, valamint aracidic sav. A zsírsav összetételben a meghatározó a sztearin és a palmitinsav. Ezek a zsírsavak a sheavaj teljes zsírsav tartalmának 85-90%-át teszik ki. A két zsírsav aránya természetes arányban áll. A magas sztearinsav határozza meg a szilárdságát a sheavajnak, az olajsav pedig a puhaságát eredményezi.

A zsírsav arányok termőterületenként eltérőek, ebből is adódnak a különbözőségek a kereskedelemben megtalálható natúr, természetes, finomítatlan shea vajak között.

  FELHASZNÁLÁS

A sheavajat többféleképpen is használják az afrikaiak. A finomítatlan változatot elsősorban élelmiszerként, másodsorban gyógyászati célokra használják. Nyugaton elsődleges felhasználási területet a szépítészeti felhasználás jelent. A shea vaj kiemelt alkalmazási területe a bőrápolás, az egész testen naponta többször alkalmazható, de latexre érzékeny egyéneknél bőrpróba javasolt. Gyógynövényes krémek értékes összetevője, a shea vaj kiválóan használható babamasszázs krémekhez. Krémekben nagyszerű kiegészítő hatóanyag. Készíthetsz testápolót a segítségével, vagy akár légút tisztító bedörzsölő balzsamban is jó szolgálatot tehet.

  HATÁS

A shea vaj a bőrt puhává teszi, a ráncokat lágyítja. A bőrirritációkat, pattanásokat, ekcéma és pikkelysömör tüneteit csökkenti. Megnyugtatja, ápolja, hidratálja az irritált bőrt a shea vaj. Bőrpuhító hatása elősegíti a kirepedezett bőr gyógyulását. Használatával megelőzhetőek a terhességi csíkok.

  TÁROLÁS

Száraz, hűvös helyen, max 20 C fokon kell tárolni.

Kapcsolódó termékek:


Cikkszám: f-0034
1 839 Ft
(18 Ft / gramm)
RészletekKosárba

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.