Még ennyi ideje van megrendelni az ajándékokat:

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Sztearinsav

Sztearinsav

Cikkszám: t-0035
Kiszerelés: 100 g

Gyógyszerkönyvi minőségű, természetes, növényi alapú emulgeáló és konzisztencianövelő. Használatával fokozható a kozmetikai termék eltarthatósága.

Az ár 100 grammra vonatkozik.

Hűségpont (vásárlás után): 1

289 Ft
(3 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron

További információk a termékről:

A sztearinsav beszállítója és megjelenése megváltozott,  a minősége azonban változatlan, 100% tisztaságú, EU-ból származó termék.

 AZONOSÍTÁS:

INCI: Stearic Acid
CAS: 67701-03-5
EINECS: 266-928-5

 MEGJELENÉS:

Viaszos jellegű, szilárd halmazállapotú, fehér színű granulátum.

 ÖSSZETÉTEL:

Növényi zsírokból, olajokból származik.

 HATÁS:

Emulziókban használva hatásos stabilizátor, sűrítő és lágyító, amely hűsítő hatást eredményez a bőrfelületen.

Gyertyák és szappanok készítésénél használva keményebb végterméket eredményez. Szappanoknál pedig még ahhoz is hozzájárul, hogy erős habot képezzen a szappan, amely selymes érzetet hagy maga után. Emiatt kiváló választás borotválkozási termékek készítéséhez. Mindezek mellett hozzájárul a bőr vízveszteségének csökkentéséhez, ezáltal segít a bőr hidratálásában.

Kencékben, krémekben (másodlagos) segéd emulgeátorként, sűrítőként is használhatjuk. A sztearinsavval készített krémek eltarthatósági ideje is növekszik. A pontos eltarthatóság meghatározásához érdemes próbát végezni kisebb mennyiségű termékkel.

Samponokban használva fényes, gyöngyházszerű csillogást ad a hajnak.

 JAVASOLT FELHASZNÁLÁS:

Szappan, arctisztító, tusfürdő, sampon, mosószer

Szappanokhoz használva sűrítőként működik, ami segít a szappan megszilárdulásában és keményitésében. Felületaktív anyagként is hatásos, ugyanis nagyban megkönnyíti az olaj- és vízmolekulák keveredését, megelőzi az emulzió szétesését.
Bőrre és hajra kifejtett hatásai: eltávolítja a felesleges olajat, izzadtságot és szennyeződéseket. Ez a tisztító hatás jól használható szappanokban, arclemosókban, tusfürdőkben, samponokban és mosószerekben is.

Samponokban használva kondícionáló szerepet tölt be a sztearinsav. Segít hogy a haj selymes és könnyű maradjon.

Adagolás: A késztermék tömegéhez képest 5%.

Testápoló, arckrém

Krémekben használva sűrítőként működik; gazdagítja a végtermék textúráját.

Adagolás: A késztermék tömegéhez képest 2-5%.

Gyertya

Paraffin gyertyák készítésénél használva a sztearinsav keményítőként működik. Az alapelv szerint minél keményebb a viasz, annál tovább tart míg elolvad, vagyis a keményebb gyertyák hosszabb életűek. A sztearinsav miatt a viasz egy kicsit összemegy a hűlési folyamat során, így könnyebb kivenni a formából is. Használata továbbá élénkebb színeket és hosszabban tartó illatot eredményez.

Adagolás: A késztermék tömegéhez képest 3-5%.

 TÁROLÁS:

Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.