Még ennyi ideje van megrendelni az ajándékokat:

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Sztearinsav 1 kg

Sztearinsav 1 kg

Cikkszám: t-0037
Kiszerelés: 1 kg

Gyógyszerkönyvi minőségű, természetes, növényi alapú emulgeáló és konzisztencia növelő. Használatával fokozható a kozmetikai termék eltarthatósága.

Hűségpont (vásárlás után): 11

2 153 Ft
(2 153 Ft / kg)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron

További információk a termékről:

A sztearinsav beszállítója és megjelenése megváltozott,  a minősége azonban változatlan, 100% tisztaságú, EU-ból származó termék.

 Azonosítás

INCI: Stearic Acid
CAS: 67701-03-5
EINECS: 266-928-5

 Megjelenés

Viaszos jellegű, szilárd halmazállapotú, fehér színű por.

 Összetétel

Növényi zsírokból, olajokból származik.

 Hatás

Emulziókban használva hatásos stabilizátor, sűrítő és lágyító, amely hűsítő hatást eredményez a bőrfelületen.

Gyertyák és szappanok készítésénél használva keményebb végterméket eredményez. Szappanoknál pedig még ahhoz is hozzájárul, hogy erős habot képezzen a szappan amely selymes érzete hagy maga után. Emiatt kiváló választás borotválkozási termékek észítéséhez. Mindezek mellett hozzájárul a bőr vízveszteségének csökkentéséhez, ezáltal segít a bőr hidratálásában.

Kencékben krémekben (másodlagos) segéd emulgeátorként, sűrítőként is használhatjuk. A sztearinsavval készített krémek eltarthatósági ideje is növekszik. A pontos eltarthatóság meghatározáshoz, érdemes próbát végezni kisebb mennyiségű termékkel.

Samponokban használva  fényes, gyöngyházszerű csillogást ad a hajnak.

 Javasolt felhasználási és alkalmazás

Szappan, arctisztító, tusfürdő, sampon, mosószer

Szappanokhoz használva sűrítőként működik, ami segít a szappan megszilárdulásában és keménységében. Felületaktív anyagként is hatásos, ugyanis nagyban megkönnyíti az olaj és víz molekulák keveredését, megelőzi az emulzió szétesését.
Bőrre és hajra kifejtett hatásai: eltávolítja a felesleges olajat, izzadtságot és szennyeződéseket. Ez a tisztító hatás jól használható szappanokban, arclemosókban, tusfürdőkben, samponokban és mosószerekben is.
Samponokban használva kondícionáló szerepet tölt be a sztearinsav. Segít, hogy a haj selymes és könnyű maradjon.
Adagolás: A késztermék tömegéhez képest 5%

Testápoló, arckrém

Krémekben használva sűrítőként működik; gazdagítja a végtermék textúráját.
Adagolás: A késztermék tömegéhez képest 2-5%

Gyertya

Paraffin gyertyák készítésénél használva a sztearinsav keményítőként működik. Az alapelv szerint minél keményebb a viasz, annál tovább tart míg elolvad, vagyis a keményebb gyertyák hosszabb életűek. A szterinsav miatt a viasz egy kicsit összemegy a hűlési folyamat során, így könnyebb kivenni a formából is. Használata továbbá élénkebb színeket és hosszabban tartó illatot eredményez.
Adagolás: A késztermék tömegéhez képest 3-5%

 Tárolás

Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.