Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Planet-SCI (Sodium Cocoyl Isethionate)

Planet-SCI (Sodium Cocoyl Isethionate)

Cikkszám: t-0022
Kiszerelés: 100 g

Planet-SCI (Sodium Cocoyl Isethionate) - Kíméli a bőrt és a szemet, kiválóan habzik kemény, lágy vízben is. Fürdés után puha, lágy lesz a bőr, a hajat könnyen fésülhetővé, rugalmassá, puhává és fényessé teszi. Egyszerűen felhasználható, natúrkozmetikumokban elterjedt tenzid.

Az ár 100 grammra vonatkozik.

Vásárlói vélemények:
5
2 vélemény »

Hűségpont (vásárlás után): 4

729 Ft
(7 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron

További információk a termékről:

 Adatok

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate
CAS: 61789-32-0


 Jellemzők

A Planet SCI egy rendkívül kíméletes felületaktív anyag kókuszdió zsírsavakból. Olyan gyengéd, hogy alkalmas babafürdetők alapanyagának, kíméli a szemet, azonban nagyon hatékonyan tisztít.

Nagyszerű választás a Planet SCI, mert amilyen kevés kell belőle, olyan jól tisztít. Luxus érzést biztosít a hatalmas habjával és extra selymes érzetet biztosít a bőrön. A hajat könnyen fésülhetővé, puhává, fényessé és rugalmassá teszi, így népszerű választás sampon és tusfürdő készítésekor is.

  • Kiváló habot képez kemény és lágy vízben is.
  • Nem irritálja a szemet vagy a bőrt.
  • Selymes érzet marad utána a bőrön.
  • Nem szárítja a bőrt vagy a hajszálakat.
  • Természetes, megújuló növényi forrásból készül.
  • Környezetbarát.
  • Nem hagy maga után ökológiai lábnyomot, lebomlik.
  • Mosóaktív hányad: 85
  • pH: 4-6

 Felhasználás

Adagolás 3-20%-ban a készítmény tömegéhez mérten.

Amit készíthetsz a segítségével:

Néhány receptet is mutatunk Neked:

Az itt található tanácsok, ajánlások személyenként eltérő hatásúak lehetnek, ezért mindenképp tanácsos előtte próbát végezni. Nagy mennyiségben szem- és bőrirritációt okozhat, így védőfelszerelés használata kötelező.

 Tárolás

Tároljuk fénytől és melegtől védett, száraz helyen.

Kapcsolódó termékek:

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.