Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
379 Ft
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Partnerek

Megbízható bolt

Olcsóbbat.huOlcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell

Webshop, webáruházak - wyw.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Solagum

Solagum

Cikkszám: 3-0009
Kiszerelés: 20 g

Természetes, növényi alapú gélképző, sűrítő. Hidegen és melegen egyaránt használható, nem csomósodik, akár utólag is hozzáadható a krémekhez.

Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.

(a kép illusztráció)

Hűségpont (vásárlás után): 2

379 Ft
(19 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Nincs raktáron

Készlet értesítő

A termék jelenleg nincs raktáron, ezért nem rendelhető. Adja meg e-mail címét és értesítést küldünk amikor a termék ismét rendelhetővé válilk.

Sikeres feliratkozás

A megerősítéshez kattintson az e-mailben kapott hivatkozásra.

További információk a termékről:

Azonosítás:

INCI: Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum

ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkező kozmetikai alapanyag

Származás:

Termékünk az Európai Unióból, Franciaországból származik.
A solagum természetes, fehér színű, vízben jól oldódó anyag.

A solagum AX egy egyedülálló és innovatív gyártási technológiának köszönhetően jön létre; a xantan gumot bevonják szenegáli akácmézgával. Ettől a kombinációtól lesz a kész kozmetikum textúrája kellemes és nem nyúlós/ragadós.
Természetes sűrítő és stabilizáló polimer, mely könnyen és gyorsan oldódik vízben és glicerinben is.

Felhasználási javaslat:

Hidegen és melegen egyaránt könnyen használható, nem csomósodik. Adagoljuk a krémünk vízfázisához.
Előnye, hogy kozmetikumba utólag is adagolható.
Javasolt adagolás: 0,1-3%

Tulajdonságai:

sűrítő, stabilizáló és emulgeáló hatással is rendelkezik
széles pH tartományban stabil: 3-12
kompatibilis oldószerekkel, felületaktív anyagokkal, AHA-val
érzékeny bőrűek is használhatják a vele készült kozmetikumot (bőrpróba után)

Alkalmazható:

arcápolásra szánt készítményekbe
testápolásra szánt készítményekbe
hajápolásra szánt készítményekbe (pl.: sampon)
tusfürdőkbe
arctisztítókba
intim higiéniás termékekbe (külsőleg)

Tárolás:

Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

Kapcsolódó termékek:


Cikkszám: 3-0015
659 Ft
(7 Ft / g)
RészletekKosárba

Cikkszám: 3-0010
1 781 Ft
(18 Ft / g)
Részletek

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

További kérdések/vélemények:

Humanity Áruház:
Kedves Virág!
Köszönjük az észrevételt!
Kellemes napot kívánunk!
2017.08.28. 10:22
Kiss Virág:
Jobban szeretem ezt, mint a xantantánt. Míg a xantán hajlamos csomósodni, ezt sokkal könnyebb elkeverni.
2017.08.28. 10:20

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.