Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Partnerek

Megbízható bolt

Olcsóbbat.huOlcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell

Webshop, webáruházak - wyw.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Lauryl Glucoside / Sűrítő tenzid

Lauryl Glucoside / Sűrítő tenzid

Cikkszám: t-0019
Kiszerelés: 100 g

Sűrítéshez, habképzés és kondicionáláshoz alkalmas tenzid. Sűrű, fehéres színű, viszkózus, vizes oldat. Erősen lúgos (ph 11,5-12,5), citromsavval, alakítható a termék ph értéke. Alkil-8-16

Az ár 100 ml-re vonatkozik.

Hűségpont (vásárlás után): 3

591 Ft
(6 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron

További információk a termékről:

Azonosítás

INCI: Lauryl Glucoside
CAS: 110615-47-9

Származás

Termékünk az Európai Unióból származik.

Megjelenés

Sűrítő tenzid, zavaros, viszkózus, vizes oldat. Erősen lúgos (ph 11,5-12,5), így legtöbbször citromsavval hozzák a termékek ph értékét a kívánt tartományba.

Lauryl Glucoside Előállítás

A glucoseból és kókuszolajból előállított kíméletes felületaktív anyag.

Felhasználás

Alkalmazható kozmetikai felületaktív, tisztító készítményekhez. Érzékeny és törékeny bőrre is alkalmas.

Adagolás: arclemosó (10-20%), tusfürdő, habfürdő, sampon (15-30%). Más Glucoside-ekkel, Cocamidopropyl Betaine-nel korlátlanul keverhető.

Szem és bőrirritációt okoz, védőfelszerelés használata kötelező. Az itt található tanácsok, ajánlások személyenként eltérő hatásúak lehetnek, ezért mindenképp tanácsos előtte próbát végezni.

Hatás

Habképző, kondicionáló, emulgeálószer. Hatékonyan sűríti a mosó, tisztítószereket, segíti a haj tisztítását. Jó bőrgyógyászati kompatibilitás és viszkozitást növelő hatás jellemzi.

Tárolás

Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

Mentés

Mentés

Kapcsolódó termékek:

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.