Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ricinusolaj szűz / Castor oil, gyógyszerkönyvi tisztaságú

Ricinusolaj szűz / Castor oil, gyógyszerkönyvi tisztaságú

Cikkszám: f-0058
Kiszerelés: 30 ml

Ricinusolaj /Ricinus communis/ - Hajápoló, bőrápoló, szappan és kozmetikum alapanyag. Gyakran alkalmazzák natúr kozmetikumokban, vagy önmagában. Jótékony hatásai között tudható köröm- és hajerősítő, hajnövekedés serkentő hatása. Segíti a sebgyógyulást, fertőtlenítő hatású. Gyógyszerkönyvi tisztaságú. Ph.Eur, extra szűz.

Választhatsz áruházunkban a gazdaságos 100 ml, 1 literes, 5 literes és 25 literes kiszerelésből is.

Vásárlói vélemények:
5
3 vélemény »

Hűségpont (vásárlás után): 2

459 Ft
(15 Ft / ml)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron

További információk a termékről:

 AZONOSÍTÁS:

INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil / Extra Virgin Ph.Eur
CAS: 8001-79-4
EINECS: 232-293-8

 SZÁRMAZÁS:

A ricinus a trópusi Afrikából származó, a Földközi-tenger mellékén meghonosodott gyógy- és dísznövény.

 ELŐÁLLÍTÁS:

Magjából sajtolással készül a ricinusolaj, amiből a mérgező ricint forró vízzel történő ismételt felfőzéssel távolítják el.

 TERMÉKJELLEMZŐK:

Az olaj sárgás, illetve sárgás zöldes színű, sűrű folyadék, majdnem szagtalan. Hideg időben szinte fehér színű lesz, de melegítés hatására ismét visszanyeri eredeti színét. Nehezen szárad, zsíros olaj, gliceridek formájában tartalmazza a következő zsírsavakat: ricinolsav, olajsav, linolsav, palmitinsav és sztearinsav. Nem hőérzékeny, a zsírfázissal együtt melegíthető.

Webáruházunkban többféle kiszerelésben kapható: 30 ml, 100 ml, 1 l, 5 l, 25 l

 FELHASZNÁLÁS:

A ricinusolaj felhasználása széleskörben lehetséges. Testápolók, krémek, szappanok, hajápoló termékek, és mindenféle natúr kozmetikum értékes összetevője. Önmagában, hígítás nélkül használható a hajra, bőrre, körömre. Védi a hajszálakat és a fejbőrt a káros külső behatásoktól, bőrre kenve pedig puhító, hidratáló hatású. 

A gyógyszerkönyvi tisztaságú ricinusolajat hajpakolás formájában hajhullás csökkentésére, hajnövekedés serkentésére, és a hajvégek töredezettségének helyreállítására is használják. 

TIPP: A hajnövekedés serkentése érdekében kenjük be a hajtöveket a felmelegített ricinusolajjal estére, majd húzzunk a fejünkre egy sapkát. Reggel mossuk meg a hajunkat. Samponozzunk kétszer, hogy biztosan ki tudjuk mosni az olajat. Hajpakolás receptet itt találsz.

További felhasználási tippeket a különböző kiszereléseknél, és a Humanity tudástárban találsz.

 TÁROLÁS:

Fénytől védve, hűvös helyen tároljuk.

Kapcsolódó termékek:


Cikkszám: f-0004
1 085 Ft
(36 Ft / ml)
RészletekKosárba

Cikkszám: add-0054
777 Ft
(16 Ft / g)
RészletekKosárba
-16%

Cikkszám: csomi-0011
27 355 Ft22 990 Ft
(22 990 Ft / db)
RészletekKosárba

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

További kérdések/vélemények:

Adrienn:
Kedves Eszter!

Személyes átvétel lehetséges az alább megadott címeken.

Cím: 5600 Békéscsaba
Árpád sor 42 ( Árpád fürdővel szemben )
Humanity Áruház Kft.
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 09-12 - ig, 13-17 - ig,
Tel: 66 / 323-018

VISZONTELADÓI PARTNER ÜZLET:
Well Life egészség bolt

Cím: 1035, Budapest III.ker, Vörösvári út. 37 szám
Az üzlet nyitvatartásával, készletével kapcsolatosan a következő telefonszámon érdeklődhet: +36-30-822-9127

További szép napot!
2016.06.30. 07:16
Rajkó Kata Eszter:
Kedves Kiszolgáló!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a ricinus olajat személyeden szeretném átvenni, akkor ez hol történne meg? Mi a pontos címük, ahol át lehet venni a ricinus olajat?
Előre is köszönöm és várom válaszát!
2016.06.30. 06:40

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.