Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ricinusolaj szűz / Castor oil, gyógyszerkönyvi tisztaságú 100 ml

Ricinusolaj szűz / Castor oil, gyógyszerkönyvi tisztaságú 100 ml

Cikkszám: f-0059
Kiszerelés: 100 ml

Ricinusolaj /Ricinus communis/ - Sokoldalúan felhasználható növényi olaj, kiváló hajápoló-, bőrápoló-, szappan- és kozmetikum alapanyag. Alkalmazhatjuk önmagában, vagy házilag készített krémünkben, szappanunkban. Extra szűz, bőrápoló hatású, a hajat pedig fényessé és selymessé varázsolhatja. Segíthet a sebgyógyulás felgyorsításában is. 

Gyógyszerkönyvi tisztaságú. Ph.Eur

Hűségpont (vásárlás után): 4

789 Ft
(8 Ft / ml)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron

További információk a termékről:

 AZONOSÍTÁS:

INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil / Extra Virgin Ph.Eur
CAS: 8001-79-4
EINECS: 232-293-8

 SZÁRMAZÁS:

A ricinus a trópusi Afrikából származó, a Földközi-tenger mellékén meghonosodott gyógy- és dísznövény.

 ELŐÁLLÍTÁS:

Magjából sajtolással készül a ricinusolaj, amiből a mérgező ricint forró vízzel történő ismételt felfőzéssel távolítják el.

 TERMÉKJELLEMZŐK:

Az olaj sárgás, illetve sárgás zöldes színű, sűrű folyadék, majdnem szagtalan. Hideg időben szinte fehér színű lesz, de melegítés hatására ismét visszanyeri eredeti színét. Nehezen szárad, zsíros olaj, gliceridek formájában tartalmazza a következő zsírsavakat: ricinolsav, olajsav, linolsav, palmitinsav és sztearinsav. Nem hőérzékeny, a zsírfázissal együtt melegíthető.

Webáruházunkban többféle kiszerelésben kapható: 30 ml, 100 ml, 1 l, 5 l, 25 l      (Az 5 és a 25 literes ricinusolaj, a nagykiszerelésű termékek közt található.)

 FELHASZNÁLÁS:

Önmagában, hígítás nélkül is használható bőrre, hajra, körmökre, szempillákra, de előszeretettel alkalmazzák natúrkozmetikumokban, natúr szappanokban és hajápoló készítményekben. Készíthetsz belőle arckrémet, kézkrémet, arctisztítót, arcolajat és szappant is.

TIPP: Készíts arcolaj keveréket a kiváló ricinusolaj hozzáadásával. Ebben a keverékben benne lesz minden amire egy fáradt, időjárás viszontagságait megélt bőrnek szüksége van az éjszakai feltöltődéshez.

Arcolaj recept:

További felhasználási tippeket a különböző kiszereléseknél, valamint a Humanity tudástárban találhatsz.

 TÁROLÁS:

Fénytől védve, hűvös helyen tároljuk.

Kapcsolódó termékek:


Cikkszám: f-0004
1 085 Ft
(36 Ft / ml)
RészletekKosárba

Cikkszám: add-0054
777 Ft
(16 Ft / g)
RészletekKosárba
-16%

Cikkszám: csomi-0011
27 355 Ft22 990 Ft
(22 990 Ft / db)
RészletekKosárba

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.