Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Valuta választás
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 

Feliratkozás

Utoljára megtekintett
Fizetés
Csomagkereső
GLS csomagkereső         Posta csomagkereső

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minősítésünk
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Partnerek

Megbízható bolt

Olcsóbbat.huOlcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell

Webshop, webáruházak - wyw.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kókusz tenzid / Cocamidopropyl Betaine

Kókusz tenzid / Cocamidopropyl Betaine

Cikkszám: t-0013
Kiszerelés: 200 g

Cocamidopropyl Betaine - Nagy tisztaságú főleg kókuszolajból származtatott kímélő növényi tenzid a betain-félék családjából, mely a gyermekeknek és felnőtteknek szánt higiéniai termékekbe egyaránt alkalmas.

ECOCERT- tanúsítvánnyal rendelkező gyártásból

Az ár 200 grammra vonatkozik.

Vásárlói vélemények:
4
1 vélemény »

660 Ft
(3 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!

További információk a termékről:

INCI: Cocamidopropyl Betaine
CAS: 61789-40-0
EINECS: 263-058-0


Tiszta, szennyező anyagoktól mentes, sárgás színű, szagtalan, alacsony sűrűségű folyadék.

Mosóaktív hányad: 37,0 % - 42,0 %

Szilárd anyag tartalom ( aktív hatóanyag ): 44 % - 48 %

pH érték: 4,5-5,5

A kókusz tenzidet használhatjuk gyermekeknek és felnőtteknek szánt termékekbe egyaránt:

- fogkrémbe ( 1% - 3% )

- Folyékony szappanhoz ( 3% - 7% )

- samponba, hajbalzsamba, hajkondicionálóba ( 3% - 7% )

- tusfürdőbe, habfürdőbe ( 5% - 10% )

- lemosókba, öblítendő higiéniai termékekbe ( 5% - 15% )

- borotvagélbe, borotvahabba ( 5% - 10% )

Nedvesítő, kisimító, enyhén kondicionáló hatású. Kis mértékben fertőtlenítő és antisztatikus. Kíméletesen tisztít kis mértékben zsírtalanít, nem szárítja ki a bőrt, az érzékeny bőr is jól tolerálja. Mérsékli más tenzidek irritálókészségét. Jó habzóerővel rendelkezik. Más tenzidekkel keverhető, jól együttműködik.

Széles pH tartományban használható

Fénytől és melegtől védett, száraz helyen, gyermek elől elzárva tárolandó.

Mentés

Kapcsolódó termékek:

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

További kérdések/vélemények:

Dombóvári Adrienn:
Kedves Éva!

Kiegészítettük a leírást, köszönjük a kérdést.

Üdvözlettel:

Adrienn
2016.10.14. 15:51
Czeller Éva:
A termékkel kapcsolatban azt kérdezném, hogy ennek az "amfoter" tenzidnek, melyik változatát forgalmazzátok, a 30 %-os higításút v. a "tömény" változatot?
A mosóaktív hányada 30 vagy 85%-os?
Az ezzel készült termék mosóaktív hányad számításához lenne rá szükségem.
Köszönettel: Czeller Éva
2016.10.14. 12:21

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.